VIOS Bison actief op Wereldkampioenschappen Touwtrekken in Holten

BELTRUM – “Ploegen klaar? Pak op het touw! Strekken……Trekken…….Nu!” Met deze woorden begint elke touwtrekwedstrijd. Van 15 tot en met 18 september zullen deze woorden veelvuldig klinken voor de heren van TTV V.I.O.S. Bison tijdens de Wereldkampioenschappen Touwtrekken. Het belooft vier dagen lang een machtige strijd te  worden.

Uniek
De Bisons zullen op donderdag en vrijdag voor hun eigen club uitkomen in de Open Kampioenschappen. Op zondag zullen ze samen met buurman TTV Eibergen uitkomen voor het nationaal team in de koningsklasse, de 640 kg klasse. Iets waar de Bisons lang naar toe hebben gewerkt en ook iets waar de mannen nu al trots op zijn, ongeacht het resultaat. “We hopen uiteraard op een mooie prestatie, maar voor Nederland mogen uitkomen, is iets unieks! We hebben hard getraind en zijn er klaar voor om onze krachten te gaan meten!”

Het WK Touwtrekken vindt plaats van 15 tot en met 18 september in Holten. Informatie over het programma en de locatie is te vinden op www.tugofwarholten.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven