Vrijdagmiddagborrel tijdens najaarskermis in Eibergen

EIBERGEN – De najaarskermis van Eibergen staat weer voor de deur. Op vrijdag 16 september van 17.00 uur tot 20.00 uur organiseert Pub Home de welbekende vrijdagmiddagborrel in de feesttent. De tent zal dit jaar op nieuw op de parkeerplaats bij de Blokker staan. “Dit wederom in goed overleg met omwonenden, de ondernemers, de gemeente en andere betrokkenen. De ingang van de tent is via het Hagen. Op deze manier hebben we een goede verbinding tussen de kermis, de feesttent, de Lindeboom en Home”. Legt Mesut Mis uit.

Iedereen welkom
“Graag nodigen wij iedereen uit om hierbij aanwezig. De bedoeling is om er met zijn allen een mooie kermis start van te maken. Zingen, dansen, lol maken, daar draait het allemaal om!”.  Voor bedrijven is het mogelijk om op factuur de munten te bestellen. Geef dan aan hoeveel personen en hoeveel munten je wilt. Als de munten op zijn tijdens de borrel is er uiteraard de mogelijkheid om ter plekke te halen en deze indien gewenst bij op de factuur te zetten. Voor een mooie prijs per munt kunnen bedrijven deze inkopen. Deze munten zijn de gehele kermis geldig, maar kunnen alleen op vrijdag worden ingekocht. Ook is het mogelijk om eten, statafel of een biertafel te reserveren.

Wil jij als bedrijf van te voren munten, eten, statafel of een biertafel reserveren? Dan kan je dit mailen naar: [email protected]. “De vorige keer hadden we veel aanmeldingen, maar er zijn beperkte tafels beschikbaar. Wees dus op tijd”.

Mochten er aanvullende vragen zijn dan kun je mailen naar [email protected].

Na de borrel gaat Panter DJ Team beestachtig optreden in de feesttent. In Home gaat Feestduo Kump Goed er een feestje van maken. “Wij hopen jullie allemaal vrijdag te zien!”. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven