Wijnfeest bij Wijnhoeve Kunneman in Geesteren

GEESTEREN – Een enorm goed Nederlands wijnjaar loopt weer op zijn einde. Waar de droogte voor velen een heikel punt is, kan wijngaardenier Jan Zieverink niet anders dan blij zijn met een enorm zonnige zomer. De druiven zijn er klaar voor in de wijngaard van Wijnhoeve Kunneman, de oogst is weer begonnen. 

Wijnfeest
Wijnhoeve Kunneman viert dit met een geheel nieuw Wijnfeest op zondag 11 september van 14.00-19.00u. Een middag die in het teken staat van het genieten van een prachtige nazomer en het vieren van de oogst. Het is deze middag mogelijk om al de eerste wijn van de oogst van dit jaar te proeven, ‘Federweisser’.

Muziek en meer
Geniet van dit fonkelnieuwe wijntje dat net aan het gisten is terwijl er genoten kan worden van livemuziek en lekker eten. Edelweiss Gelselaar en Zangeres Marjolein Eenink op gitaar maken er een muzikale middag van, waar tussendoor ook genoten kan worden van verhalen van Frits oet Gelster. Deze middag staat in het teken van meer te weten komen over de prachtige Achterhoekse wijn, waar ook ruimte is voor muziek, verhalen en kunst. De kunst die te bewonderen is, is gemaakt door (van oorsprong) Achterhoekse kunstenaressen.

Kids
Iedereen is welkom en ook aan de kinderen is gedacht met een springkussen en puzzeltocht. Met elkaar proosten we op een mooi wijnjaar, wees welkom bij Wijnhoeve Kunneman. Altena’s Dijk 5, Geesteren Gld. Meer informatie vindt u ophttp://www.wijnhoevekunneman.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven