3D kerstversiering ontwerpen en printen in het BIEBlab


BERKELLAND  – Op woensdag 2 (Ruurlo) en woensdag 9 november (Borculo) kun je in het BIEBlab al voor kerst aan de slag. Je gaat kerstversiering ontwerpen, die geprint gaat worden door de 3D-printer. In beide vestigingen begint het BIEBlab om 15.00 uur. Het aanmelden gaat via de site of in onze bibliotheken en de deelnamekosten bedragen € 2,50. De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert BIEBlab speciaal voor kinderen uit groep 5 tot en met 8.

3D kerstversiering ontwerpen en printen
Wist jij al dat we twee geweldige 3D printers hebben? Hiermee print jij je eigen ontwerpen uit. Hoe dat werkt? Dat leggen we je uit. Je leert een ontwerp te maken, deze in 3D om te zetten en daarna printen we ‘m voor je uit. Omdat de feestdagen eraan komen, ga je iets ontwerpen voor in de kerstboom. Wat ga jij maken?

BIEBlab in vier vestigingen
Werden de BIEBlab-activiteiten vorige seizoenen georganiseerd in Eibergen en Ruurlo, nu komt ook Borculo erbij. In Ruurlo kun je twee keer per maand terecht, in Borculo en Eibergen één keer per maand. De activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met Culturije.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven