Aanmelden voor Nieuwjaars Volleybaltoernooi bij Gemini

BORCULO – De 33e editie van het recreatieve Kerkemeijer Nieuwjaars Volleybaltoernooi kon de laatste 2 jaren vanwege corona helaas geen doorgang vinden. De Evenementen Commissie van volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini organiseert deze editie nu op zaterdag 7 januari 2023 in sporthal ’t Timpke.

Voormalige gemeente Borculo
Maximaal 24 mixed-teams uit de voormalige gemeente Borculo kunnen aan dit toernooi deelnemen. De teams bestaan uit speelsters en spelers uit straten of buurten, van families of vriendengroepen en van bedrijven, instellingen of verenigingen. De minimum leeftijd voor deelname is 15 jaar. Tijdens een wedstrijd spelen er in een team minimaal 2 dames of 2 heren en maximaal 2 personen die uitkomen in de Nevobo kompetitie. Het altijd sportieve en gezellige toernooi aan het begin van het nieuwe jaar zal zo worden gepland, dat er voldoende tijd is voor de prijsuitreiking en het napraten in de kantine.

Aanmelden
Teams kunnen zich aanmelden via [email protected] tot uiterlijk 25 december 2022. Wees er snel bij, want vol=vol. Het inschrijfgeld bedraagt €35 per team. De deelnemende teams ontvangen uiterlijk in week 52 het programma en het wedstrijdreglement met de aanpassingen in de spelregels.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven