Basisscholen gaan volleyballen om kampioenschap van Berkelland


BORCULO –  Na een afwezigheid van 2 jaar vanwege corona, gaan de 7 volleybalverenigingen uit Berkelland gezamenlijk weer een volleybaltoernooi organiseren voor leerlingen uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen in Berkelland. Vrijdag 6 januari 2023 zullen op 6 velden in sporthal ’t Timpke in Borculo weer heel veel leerlingen fanatiek, maar sportief bezig zijn.

Uitnodiging
Alle scholen hebben inmiddels een uitnodiging gehad om 1 of meerdere teams in te schrijven. Ook de van toepassing zijnde spelregels hebben ze gekregen, zodat er tijdens de gymlessen al geoefend kan worden. Er is geen aparte meisjes- of jongens klasse, dus mag een team uit meisjes en jongens bestaan. Het toernooi start om 09.00 uur en uiterlijk om 15.00 uur zal de kampioen van Berkelland bekend zijn. De organisatie hoopt op een grote deelname. Aanmelden kan tot 2 december via Sjors Sportief. De organiserende verenigingen zijn:
Tornax Ruurlo, Vios Beltrum, Elite/Dynamo Neede, Rivo Rietmolen, Boemerang Eibergen, Revoc Rekken en Kerkemeijer Gemini Borculo.,

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven