Ben Nijhuis neemt afscheid van Beatline tijdens optreden in Haarlo


HAARLO – De band Beatline dacht vorig jaar al dat ze voor de laatste keer in de prachtige zaal van Prinsen in Haarlo zouden optreden, maar ze konden dit jaar nog 2x komen. Nu is het echt voor de laatste keer in zaal Prinsen, Haarlo. De band neemt niet alleen afscheid van zaal Prinsen, maar ook van haar zanger Ben Nijhuis uit Vriezenveen. Ben heeft de vorige keer aangegeven dat hij aan het eind van 2022 wilde stoppen. Het is gelukt een goede vervanger te vinden in de persoon van Jan le Loux uit Enschede. Jan is medeoprichter, gitarist/zanger bij de Indeeds. Een groep die ook sinds de sixties bestaat. Veel mensen uit Enschede zullen Jan ook kennen als voormalig voorzitter van de Textielbeat. Zoals het er nu uitziet is Jan zijn eerste optreden met Beatline in januari 2023 te Hengevelde.

3 decennia muziek
De generatie die opgroeide met muziek van Elvis, Cliff Richard en the Shadows, Beatles, Stones, Kinks, Them, Dave Berry, Roy Orbison en niet te vergeten Status Quo en CCR, gaat ook op oudere leeftijd graag met de voetjes van de vloer. Bijna nergens kun je echt dansen als je boven de 60 bent. De babyboomgeneratie houdt namelijk niet op met popmuziek en dansen als zij 60 of 80 jaar zijn. Beatline is een live coverband met een repertoire dat is gebaseerd op de tophits uit de fifties, sixties en seventies. Kortom voor elke muziekliefhebber wat wils.
Een band waar het enthousiasme voor, en de lol in het muziek maken wordt uitgedragen op het podium. Een ouderwets gezellige avond dansen, dat zijn de avonden waar coverband Beatline bekend voor staat.

70 plus muzikanten
Door de wol geverfde muzikanten, elk van boven de 70 jaar, die vroeger allemaal actief zijn geweest in andere bands. Daardoor is een avondje Beatline ook voor de band zelf, pure ontspanning. Het enthousiasme en de energie waarmee Beatline zijn repertoire ten gehore brengt wordt dan ook direct overgebracht op het publiek! Een avondje genieten dus. Van de “Beach” liedjes van the Beach Boys via Motown hits naar de rock van Status Quo, of lekker meebrullen met de oude Stones hits. Het succes van de optredens van Beatline is onder meer te danken aan de keuze van de muziek waarmee de band elke keer weer hun optredens verzorgt. Dit geheel in gepaste kleding en met authentiek instrumentarium. Vanaf de eerste titel wordt er volop gedanst, wees er snel bij want VOL=VOL.

Zaterdag 22 oktober een “Swinging Sixties” dansavond in zaal Prinsen, Haarlo.
Zaal open 20.00 uur Aanvang 20.30 uur
Kaarten in de voorverkoop € 7,- aan de avondkassa € 10,-
Reserveren via tel: 0545-261232 of via de website www.beatline.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven