Bert Vogel 25 jaar looptrainer FC Eibergen

EIBERGEN – Tijdens de afgelopen looptraining, traditioneel op donderdagavond om 19:30 uur, is er gevierd dat Bert Vogel al 25 jaar onafgebroken de training verzorgd voor de loopgroep van FC Eibergen.

Een stap terug in de tijd van de loopgroep:
Bij de start van het seizoen 1997 – 1998 wordt de loopgroep in het leven geroepen. De opzet hiervan is dat leden van FC Eibergen, die bijvoorbeeld door leeftijd of blessure niet meer kunnen of willen voetballen, toch op een gezellige manier in verenigingsverband hun conditie op peil kunnen houden. Bovendien blijven ze op deze manier betrokken bij de vereniging. In maart 1998 wordt Bert Vogel trainer van de loopgroep.Dat is inmiddels 25 jaar geleden en nog steeds is Bert de grote animator van de loopgroep en hij kan elke donderdagavond rekenen op een vaste deelname van 15 – 20 lopers. De groep traint op de baan van ASV en in de ‘zomertijd’ in de prachtige omgeving van sportpark De Bijenkamp. 

Uniek
25 jaar trainer zijn van één en dezelfde groep is uniek en voorzover men heeft kunnen achterhalen niet eerder voorgekomen in de historie van de  vereniging. Na afloop hebben de actieve en oud lopers met zijn allen Bert en zijn gezin verder in het zonnetje gezet en enkele cadeaus gegeven omlijst door een toespraak van het bestuur en vanuit de groep zelf. Uiteraard hebben werd de avond afgesloten met een hapje en drankje. Op naar de volgende training!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven