Boekenweek bij de Antonius in Rekken


REKKEN – De maand oktober staat in het teken van de geschiedenis. Ook in de Antonius doen we daar aan mee. Er wordt een drietal boekenmarkten gehouden. Deze vinden plaats op woensdagmiddag 19 oktober van 13.30 tot 17.00 uur, vrijdagmiddag 21 oktober, ook van 13.30 tot 17.00 uur en op zaterdagmorgen 22 oktober tussen 09.00 en 12.30 uur. Iedereen kan dan weer tussen de duizenden boeken, van de meest uiteenlopende genres, maar vooral de lokale en de wereldgeschiedenis, kijken of er nog iets van zijn of haar gading bij zit. De trouwe bezoeker weet inmiddels dat het echt de moeite waard is om te komen.

Gasten
Speciaal deze keer is dat, op vrijdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur, de Rekkense schrijfster Bernice de Witte aanwezig zal zijn om haar nieuwe boek ‘Risar’ te presenteren. Op zaterdagmorgen zal Jan Bornebroek zijn nieuwe boek met de titel ‘Smokkelen; nooit van gehoord, niets gezien’ presenteren. Komt dus allen. Verder worden er op woensdag en zaterdag wafels gebakken, op vrijdag is er alleen koffie. Ook kinderen zijn van harte welkom.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven