Diverse bekeuringen voor bromfietser in Neede

NEEDE – De politie Berkelland wilde zondagavond in Neede een man controleren die geen kenteken op zijn bromfiets had. De man liet duidelijk blijken het daar niet mee eens te zijn. Uiteindelijk kreeg de bromfietser twee bekeuringen, een voor het niet tonen van zijn Identiteitsbewijs en een voor het rijden zonder kenteken.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Diverse bekeuringen voor bromfietser in Neede”

  1. En niks geen nieuws over de twee inbrekers vrijdag rond 17:45 uur die met veel machtsvertoon door de politie, 3 auto’s en één motormuis werden opgepakt. De hele woonwijk de Berg stond op straat, mistte alleen Hart van Nederland en de NOS journaal nog. Raar dat dit stil wordt gehouden.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven