EGVV geeft 2-0 voorsprong weg, Hofman blijft ook in seizoen 2023/2024 in Gelselaar

GELSELAAR – Het leek een mooie middag te worden voor EGVV, door een strafschop kwam de ploeg uit Gelselaar aan de leiding. Thomas Rensing  werd gevloerd en de scheidsrechter legde de bal op de stip. Matthias Hilhorst benutte dit buitenkansje. In de 13e minuut maakte Hilhorst op aangeven van Rensing ook de 2-0.

Wissel
Door een gedwongen wissel kwam Almen beter in het spel. Ze kwamen vlot weer op 2-2. Vlak voor rust werd het ook nog 2-3. Na rust probeerde EGVV van alles maar was niet bij machte om de gelijkmaker op het scorebord te zetten. In de 88e minuut scoorde Almen de 2-4 en was het definitief over. Kevin tem Barge mocht eerder douchen nadat hij halverwege de tweede helft zijn tweede gele kaart had ontvangen.

Trainers blijven
Vandaag werd bekend dat hoofdtrainer Tom Hofman zijn contract met nog een seizoen heeft verlengd. Hij zal in het seizoen 2023-2024 ook trainer van EGVV zijn. “We zijn er ook blij mee dat zijn assistent Joeri Bakker ook verlengd heeft. Joeri blijft ook nog keeperstrainer”. Laat de club weten. Gerrit Mengerink sprak na afloop van het duel met Hofman. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven