FC Eibergen wint met 4-1 van Sportclub Neede


EIBERGEN – Onder geweldige weersomstandigheden werd vanmiddag de derby tussen FC Eibergen en Sportclub Neede gespeelt. Beide ploegen zijn de competitie dramatisch begonnen. Eibergen stond voorafgaand op 1 punt, Neede zelfs nog op 0 punten. Het werd een rustige wedstrijd zonder echte strijd. FC Eibergen gooide wedstrijden in tien minuten op slot. Na een 1-0 (Jacco Roerdink) ruststand scoorde de ploeg van Jeroen Kiepman tussen de 53ste en 63ste minuut 3 keer (Sverre Boonk en 2x Nauk Penterman). Daarmee was Neede verslagen. Het doelpunt van Warnar in de 78ste minuut was slechts een eretreffer voor Neede, maar bepaalde de eindstand wel op 4-1. Wij spraken na afloop met trainer Kiepman en Stokkers en met Jacco Roerdink die zijn 300ste wedstrijd voor FC Eibergen opluisterde met een doelpunt.

 

 

 

Deel dit artikel:

2 gedachten over “FC Eibergen wint met 4-1 van Sportclub Neede”

  1. Het wordt tijd dat die trainer zijn biezen pakt, arrogantie straalt er vanaf maar wat presteren, ho maar. Altijd al een loser geweest, mocht bij de Graafschap een paar wedstrijden mee doen en werd al snel te licht bevonden.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven