Gerrit de Boer terug bij Kerkemeijer Gemini


BORCULO – Zaterdag 1 oktober waren Gerrit de Boer en zijn vrouw Monika voor het eerst weer in sporthal ‘t Timpke als toeschouwers bij wedstrijden van Kerkemeijer Gemini, maar het was ook een weerzien met veel oude bekenden. Ruim 7 jaar geleden vertrokken zij naar het Duitse Lathen om daar een Bed & Breakfast te runnen. Prachtige jaren, maar wel heel intensief met weinig vrije tijd. Die vrijheid misten ze wel, waardoor ze besloten hun huis te verkopen en per eind september terug te keren naar Borculo. Ook in Lathen kende Gerrit successen als trainer/coach van verschillende (jeugd) teams van de SV Raspo Lathen, met als hoogtepunt in 2017 de 3e plaats bij de Duitse Kampioenschappen voor speelster onder 16 jaar.

Dames 3
Maandag 3 oktober ging Gerrit voor de eerste keer vol enthousiasme Meisjes A1 trainen met hulp van Henk Brinkerhof, samen goed voor ruim 113 jaar volleybalervaring. En ook Monika pakt het volleybal toch weer een beetje op. Zij staat als coach bij Dames 3 langs de zijlijn op de woensdagavonden. Gerrit noemde zijn terugkomst een warm thuiskomen bij zijn “cluppie”. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven