Koffieconcert Beltrums Mannenkoor m.m.v. Rhumtas


BELTRUM – Na meer dan 2 jaar geen optreden meer te hebben verzorgd vanwege de coronaperikelen, is het voor het Beltrums Mannenkoor de hoogste tijd om weer een concert te geven. Dit zal plaatsvinden op zondagmorgen 23 oktober om 11.00 uur in muziekgebouw Dacapo aan de Haarstraat 1a in Beltrum.

Jubileum
Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van dirigent Hans Kienhuis is het plan opgevat om een van de andere koren waarvan Hans dirigent is geweest, ook uit te nodigen. Hierbij is de keus gevallen op het eveneens uit Beltrum afkomstige dameskoor Rhumtas o.l.v. Jeroen Twisk. Het Beltrums Mannenkoor wordt op de piano begeleid door Frank Sterenborg. De koren zullen zowel individueel als gezamenlijk optreden.

Gratis
De toegang is gratis en bezoekers worden verwelkomd met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Het Beltrums Mannenkoor en de dames van Rhumtas hopen veel muziekliefhebbers te mogen begroeten.

Foto: Verona Westera

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven