Laatste Sluiter toneelstuk in Museum de Scheper

EIBERGEN – Museum de Scheper organiseert in samenwerking met het toneelgezelschap van Betsy Ooink op zaterdag 22 oktober nogmaals het toneelstuk over de vlucht van Willem Sluiter.

Oktober is de Maand van de Geschiedenis waarin landelijk extra aandacht wordt gegeven aan gebeurtenissen in het Rampjaar 1672. Museum de Scheper verbeeldt deze aandacht met een kleine expositie over de vlucht van dominee/dichter Willem Sluiter voor Bommen Berend, de bisschop van Munster en een toneelstukje over deze vlucht.

Het toneelstukje wordt opgevoerd door het toneelgezelschap van Betsy Ooink op zaterdagmiddag 22 oktober vanaf 13.00 uur op de eerste etage van het museum. Bij voldoende belangstelling wordt de opvoering meerdere keren herhaald.

Voor meer informatie zie de website van het museum.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven