Ruurlose Gymnastiek Vereniging in nood

RUURLO – De Ruurlose gymnastiekvereniging is al enige tijd naarstig opzoek naar nieuwe bestuur- en commissieleden. “Wie helpt ons uit de brand?” Is de noodkreet van de vereniging. “Zonder deze bestuur – en commissieleden heeft RGV geen bestaansrecht en dat willen we niet laten gebeuren!”.
Aandacht
De vereniging heeft op meerdere manieren aandacht gevraagd en oproepen gedaan voor nieuwe bestuursleden maar tot nu toe zonder resultaat. Maar de RGV moeten opheffen en alle lessen en trainingen die met veel plezier en toewijding door ruim 300 leden gevolgd worden stoppen wil de club niet laten gebeuren. “We willen een divers en uitdagend sportaanbod kunnen blijven aanbieden voor jou, jouw kinderen en alle inwoners van Ruurlo en omstreken. Zowel op recreatief als op wedstrijd niveau”. 

Dus meld je aan en zet je in voor RGV, het kost je maar een paar uur per maand en je krijgt er veel plezier en waardering voor terug. Alleen dan kan RGV blijven bestaan en alle leden kunnen blijven genieten van het sporten binnen de levendige vereniging. Mail nu je aanmelding naar [email protected] Weet je iemand die dit leuk vindt? Laat het dan ook weten!

“Samen houden we de RGV in stand, wij kunnen dit niet alleen”. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven