Tegelzetbedrijf Ditzel uit Borculo nieuwe hoofdsponsor Gelderse Keepers School


BORCULO – Onlangs tekenden Tegelzetbedrijf Ditzel uit Borculo en de Gelderse Keepers School van Edwin Susebeek een sponsorovereenkomst voor het hoofdsponsorschap. “Hiermee is Tegelzetbedrijf Ditzel voor 3 jaar kledingsponsor van de gevorderden en gevorderden plus”. Legt Edwin Susebeek uit. “Het geeft de Gelderse Keepers School nu de mogelijkheid nieuwe kleding voor deze groep aan te schaffen, dat stond al een tijd op het wensenlijstje! Heel hartelijk bedankt voor het vertrouwen”.

Kort in Borculo
Edwin Susebeek was kortstondig gevestigd in Borculo, echter gaf de gemeente Berkelland geen toestemming voor een langdurig verblijf. De Gelderse Keepers School verhuisde daarom recent naar Westendorp, waar het wel een overeenkomst voor de duur van 5 jaar kon aan gaan. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven