Vanaf 1 november weer spelen met muziek bij De Notenbende


EIBERGEN – Na de herfstvakantie kunnen kinderen vanaf 7 jaar weer spelen met muziek bij muziekvereniging Excelsior Eibergen. Dat doe je op een instrument dat je zelf hebt uitgekozen. De Notenbende is een écht orkest waarin je samen leert en samen speelt. Er wordt niet alleen maar muziek gemaakt, maar ook verteld over muziek, geklapt en gezongen. Iwo Lamonaca is de bendeleider.

Bruikleen
Als bendelid krijg je een instrument van Excelsior in bruikleen en mag je meedoen aan leuke (jeugd)activiteiten van de vereniging. Na 10 weken sluit je af met een heus concertje en krijg je natuurlijk een diploma. De Notenbende komt samen in ’t Spieker, op dinsdagmiddag van 17.00 tot 17.45. De eerste les is op dinsdag 1 november. Aanmelden kan middels een mailtje naar [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven