Bijeenkomst voor (vrijwilligers)organisaties en ondernemers uit de cultuur- en erfgoedsector van Berkelland

BERKELLAND – Op woensdagavond 23 november organiseert de gemeente Berkelland een bijeenkomst voor (vrijwilligers)organisaties en ondernemers uit de cultuur- en erfgoedsector van Berkelland.

Tijdens het eerste deel van de avond wordt er met elkaar terug gekeken op het proces dat gelopen is om te komen tot de Cultuur & Erfgoed Visie 2030 en het bijbehorende Uitvoeringsprogramma Cultuur & Erfgoed 2022-2026. Er wordt stil gestaan bij wat er in de tussentijd is gerealiseerd, maar kijken ook vooruit naar de toekomst. De gemeente praat de bezoekers bij over waar men de komende tijd mee aan de slag gaan.

Tijdens het tweede deel van de avond gaan de deelnemers in gesprek over de zichtbaarheid van de cultuur- en erfgoedsector van Berkelland. Er wordt specifiek in gezoomd op de volgende thema’s:

🔹 de zichtbaarheid richting potentiële bezoekers
🔹 de manieren waarop zichtbaar(der) wordt hoe je als sector bijdraagt aan het welzijn in ons dagelijks leven en
🔹 de zichtbaarheid van de samenwerking tussen de sector en de gemeente.

De bijeenkomst is in De Oude Mattheüs in Eibergen. Er is een inloop vanaf 19.00 uur, om 19.30 uur start het programma. Wil je er bij zijn? Stuur uiterlijk 16 november een e-mail aan Fabio Sijakovic (trainee cultuur en erfgoed) via [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven