Diefstal uit bedrijfsbussen in Ruurlo


RUURLO – Tussen zondagavond 30 oktober en maandagochtend 31 oktober zijn er in Ruurlo op 2 plaatsen diefstallen gepleegd. Daarbij werd er gereedschap gestolen uit bedrijfsbussen. Op de Barchemseweg, binnen de bebouwde kom, werd uit een Opel Vivaro gereedschap ontvreemd. Op de Koopmanstraat werd uit een VW Transporter gereedschap gestolen.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen en/of camerabeelden. Bent u in het bezit van een beveiligingscamera en/of video-deurbel en woont u in de buurt van de Koopmanstraat, Barchemseweg of de straten daartussen? Dan hoort de politie graag van u. Heeft u een camera of video-deurbel en filmt u (deels) de openbare weg? Vanuit de opsporing is het handig dat de politie weet wie over mogelijke beelden beschikken. Op deze website kunt u zich aanmelden voor Camera In Beeld. De politie Berkelland ziet dan op een kaartje waar de camera’s zich bevinden en kunnen op die manier snel de beelden bij u opvragen, hetgeen veel tijd scheelt in onderzoeken.

 

Kenmerken:
Koopmanstraat 2022509989
Barchemseweg: 2022506301

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven