Doneer actie voor Vito

BORCULO – Op de redactie kwam een bijzonder verhaal binnen over hond Vito. We hebben besloten om het verhaal volledig op onze site te plaatsen. De vraag is helder: help jij Vito aan een mooie toekomst? Doneer dan via deze link. 

”Goedenavond!

Ik heb een vraag, wij zijn een crowdfunding gestart voor onze Vito. Een pup die wij met zorg 2 jaar geleden hebben verkocht aan mensen die hem met alle liefde wilden hebben. Dachten we. Helaas zijn zij door een scheiding uit elkaar gegaan en was er geen tijd meer voor de hond. Hij werd daarna heen en weer getrokken zoals je kunt lezen in ons verhaal.
De familie zou samen met ons betalen voor een operatie die eraan zat te komen, want helaas heeft Vito een gescheurde kruisband.
Deze operatie gaat €1800,- kosten.

Omdat er teveel met de hond heen en weer werd geslingerd hebben wij hem opgehaald om hem rust en liefde te geven. Hij had ook ondergewicht dus moest aansterken.

Nadat wij afgelopen maandag de diagnose hadden gekregen over zijn kruisband hebben wij gelijk de familie op de hoogte gebracht. Waar het de dag van ophalen nog ging over we willen niet dat hij wordt ingeslapen en ons geld blijft beschikbaar, we zijn zo blij dat hij bij jullie is, ging het nu over in : Jullie hebben hem opgehaald dus het is nu jullie pakkie an. Wij gaan niks betalen, wij kennen jullie niet. En investeren in een hond die iets mankeert gaan we sowieso niet doen.

Je snapt…wij waren zo boos. Wij gaan wel voor Vito, dus vandaar onze crowdfunding. We hebben al best wat donaties gekregen, van klein tot groot maar allemaal even waardevol! Maar we zijn er nog niet…

Zouden jullie ons willen helpen door het bericht met ons en voor ons te willen delen?

Dank jullie wel!”. 

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Doneer actie voor Vito”

 1. Als jullie de hond niet als pup zijnde verkocht hadden hadden jullie de kosten ook gehad, en daarbij als je zo’n dier verkoopt verdien je er ook goed aan want de prijzen zijn niet mals. Dus gevalletje ondernemersrisico, want bij winst hoor je niets.

 2. Wat een nare reacties weer bah ….ik ben blij dat er nog lieve mensen bestaan en voor Vito gaan ik hoop dat jullie veel geld ophalen zo dat de hond weer gezond wordt en Miss blijft er wel een beetje over om hem bij jullie te houden heel veel sterkte en succes

 3. @Tanja, ja erg hè die reacties als er met honden gefokt wordt uit liefhebberij,dan nog verhandeld worden voor marktconforme prijzen dan nog een beetje gamarchandeerd wordt met dat hondje en dan openbaar om geld wordt geschooiert. Gelukkig dat er kritisch (naar)wordt gekeken.

 4. Nico, ik ben er niet bij geweest dus gaat er ook niet over oordelen. Heb uiteraard wel gedoneerd voor de hond.

  Maar je geeft aan over prijzen etc, zelf überhaupt een idee wat alle kosten zijn voor een ras pup? Wat voor werk men er aan heeft en alle kosten bij elkaar zijn?

  Heb ook een klap met geld betaald voor onze pup ( ergens anders) maar dat is een keus die je maakt en je hebt een contract ondertekend dus ook gelezen lijkt me.

  Achteraf niet klagen.

  Verzekering afsluiten is goedkoper en beter voor het welzijn van het dier.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven