Grand Café de Klok Patisserie op 11 november in teken van Latijns Amerika


EIBERGEN – Vrijdag 11 november organiseert Grand Cafe de Klok Patisserie in Eibergen een “Latin Night” in samenwerking met Wouter’s Wijnbeleving uit Groenlo. Een viergangen diner met gerechten uit Argentinië, Chili en Peru wordt deze avond gecombineerd met bijpassende wijnen van Wouter. Het idee komt van kok Darío (Argentinië) en kok Ricardo (Chili). Dario heeft het afgelopen jaar in de keuken van de Klok gewerkt en gaat eind november terug naar Argentinië. Ricardo gaat hem als het ware aflossen. Samen willen ze de gasten de gerechten van hun thuisland laten proeven en beleven door tevens wat meer over de achtergrond van de gerechten te vertellen. Wouter geeft daarbij uitleg over de wijnen die hij erbij gekozen heeft. De avond start om 19.00 uur en is te reserveren via de culishop van de Klok, www.culishop.deklokeibergen.nl. De prijs bedraagt 62,50 euro voor het diner en de bijpassende wijnen. De Latin Night vindt plaats in “de Grote Wijzer van de Klok (de zaal), het restaurant is deze avond namelijk ook gewoon geopend voor diner.

Foto: Darío Maggio Esné (links) Ricardo Fernandez García (rechts)

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven