Hans Pelle op plek 8 kieslijst PVDA Gelderland


BERKELLAND – Hans Pelle zat 28 jaar namens de PVDA in de gemeenteraad van Berkelland. In maart van dit jaar nam de Eibergenaar afscheid. In maart volgend jaar kunnen Berkellandse toch weer op hem stemmen. Hans Pelle staat namelijk op plek 8 van de kieslijst tijdens de provinciale staten verkiezingen. De PVDA heeft op dit moment 5 zetels in de provinciale staten van Gelderland en levert met Peter Kerris een gedeputeerde. Via deze LINK kun je de volledige lijst bekijken.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Hans Pelle op plek 8 kieslijst PVDA Gelderland”

  1. Mooi Hans, stiekem hoop ik dat je de slappe hap van de klimaattop in Egypte kunt omzetten in een wat aangepaste “Rood voor Rood” variant.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven