Koffie, een praatje, gezelligheid: kom naar de inloopmomenten en initiatieven in Borculo


BORCULO – Koffiedrinken met dorpsgenoten of nieuwe buurtgenoten ontmoeten. Onder de mensen zijn doet je goed! In Berkelland zijn veel wekelijkse inloopmomenten en initiatieven. Voor een kopje koffie, een praatje of een plek waar je je verhaal kwijt kunt. Ontdek welke inloop bij u past en kom langs: u bent van harte welkom! Deze keer: de inloopmomenten en initiatieven in Borculo.

Het Burgerlokaal
Dichtbij het centrum aan de Voorstad 1 vindt u Het Burgerlokaal. U kunt er terecht voor een kop koffie en een gezellig praatje. Maar ook als u uw hart wilt luchten of een simpele hulpvraag heeft, kunt u bij Het Burgerlokaal terecht. Het Burgerlokaal is geopend op woensdag van 14.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

De Instuif
Elke woensdagochtend tussen 10.00 en 11.30 uur organiseert protestantse gemeente De Wijngaard een koffiemoment. U kunt er terecht voor een praatje en mocht dat nodig zijn, dan kunt u worden opgehaald. Wees welkom aan Muraltplein 33!

Borculo Ontmoet
Even bijpraten en buurtgenoten ontmoeten kan in wijkgebouw De Koppel. Elke donderdagochtend van 9.30 tot 11.30 is daar Borculo Ontmoet. Leer uw buurtgenoten kennen en ontdek dat u zoveel gemeen met elkaar hebt.

Bibliotheek
Naast het lenen van boeken organiseert de bibliotheek tal van activiteiten. Bijvoorbeeld Boekjes en Babbels, een voorleesuurtje voor baby’s/peuters en hun ouders. Boekjes en Babbels is vaak op de woensdag van 10.30 tot 11.30 uur. Kijk voor de actuele data op oostachterhoek.op-shop.nl.

Jimmy’s
Kanoën, silent disco, een plek om huiswerk te maken of om even niets te moeten: dat is Jimmy’s. Jongeren uit Berkelland kunnen er terecht en organiseren zelf vanuit de Jimmy’s van alles. Nieuwsgierig geworden? Kom naar de Voorstad 13A in Borculo. Jimmy’s is geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 14.00 en 20.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven