Loterij voor de Dierenambulance op kerstmarkt in Eibergen

EIBERGEN  – Zondag 20 november vindt er aan de Kuipersweg in Eibergen van 11.00 tot 17.00 uur een kerstmarkt plaats. Van een Tuinkunstenaar tot Kinderkleding, Sieraden en meer. De poffertjestruck van Pino zal ook aanwezig zijn. Entree is gratis en ook zal er een ijsbeer zijn waarmee kinderen op de foto kunnen.

Kom jij ook je sinterklaas en kerstcadeaus inslaan? Gezelligheid rond om de vuurkorf met een warme kop chocolademelk met slagroom en eigen gebakken cake of poffertjes.

Loterij voor de dierenambulance
Om dit goede doel te steunen is er op onze Wintermarkt Eibergen een loterij waar je hele gave prijzen kan winnen waaronder cadeaubonnen en cadeaus van verschillende ondernemers uit Eibergen. Een lootje kost €2,50, vijf loten voor €10,-. De opbrengst hiervan gaat naar de D.A.R Dierenambulance Gelderland Oost om ze een handje te kunnen helpen.

Deze loterij wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende ondernemers Café grenszicht, Tante Truus Eibergen, Bakker Bart Eibergen, Bloemenhoekje Neede en Eibergen, Gellekink Eibergen, Welkoop Eibergen, Drogisterij & Parfumerie Da De Faam, PLUS Koenders, Jumbo Patrick Hobelman Eibergen, terStal Familiemode, Dierenasiel-Pension en Hondenschool, Kringloop Drenthen in Eibergen, Grand Plaza All Inclusive Restaurant Eibergen AMIKappers en nog vele andere prijzen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven