Medailles voor g-zwemmers van VASBRENG

BERKELLAND – De g-zwemmers van VASBRENG die in juni bij de Special Olympics Twente mooie zeges wisten te behalen, konden zich afgelopen weekend nog eens bewijzen in zwembad De Grote Koppel in Arnhem. Er werd in diverse leeftijdscategorieën gezwommen. Er namen zwemverenigingen deel vanuit het hele land.

De VASBRENG-zwemmers waren goed voor in totaal tien medailles. Op de schoolslag won Diana Halfman brons, Raymond Molenveld zilver en Jeroen Deggerich goud. Bij de rugslag pakte Peter Thuinte zilver en Raymond goud. Jeroen pakte op de rugslag ook goud in de leeftijdscategorie 50-plus. Op de vrije slag in de leeftijdscategorie 41 tot en met 50 jaar verdiende Dennis Eelkelder brons, Peter weer zilver en Raymond goud. Jeroen wist op deze slag in de 50-plus-categorie de derde gouden plak te bemachtigen.

Sinterklaas
Na afloop werd het hele team in de sportkantine van het zwembad nog even door Sinterklaas in het zonnetje gezet. Ook kreeg iedereen een oorkonde, kruidnoten en een appel mee.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven