PJG & Jong Gelre organiseren infoavond ‘Wonen in Berkelland als Starter’

BERKELLAND – Woensdagavond 7 december organiseren PJG & Jong Gelre een bijeenkomst ‘Wonen in Berkelland als starter.’ Tijdens deze avond zijn er vier gastsprekers die zullen spreken over oa de mogelijkheden als starter op de huidige woningmarkt. Er is die avond veel ruimte vragen te stellen.

De sprekers beheersen verschillende disciplines. Zo is een van de sprekers een strategisch adviseur wonen van Gemeente Berkelland en een ander een hypotheekadviseur voor starters. De avond is voor iedereen in gemeente Berkelland. De avond is voor en door jongeren en ook nog gratis. De inloop start om 19.30 uur, sprekers starten om 20.00 uur. De borrel begint om 21.45 uur

Voor het volledige bericht kijk op de instagrampagina Plattelands Jongeren Gelderland

Aanmelden kan via: [email protected] of via whatsapp: 06-83521466
Locatie: Café – restaurant De Keizerskroon Dorpsstraat 15 Ruurlo

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven