Seniorenorkest “De Achterhoek” geeft kerstconcert in Dacapo Beltrum


BELTRUM – Op donderdagmiddag 15 december 2022 geeft het Seniorenorkest “De Achterhoek” een kerstconcert in het muziekgebouw Dacapo van de 100 jarige muziekvereniging Concordia Beltrum. De aanvang is 14.30 uur en de toegang is vrij.

Volledig harmonieorkest
Het Seniorenorkest bestaat uit ± 45 muzikanten en is een volledig harmonieorkest. De leden komen uit de gehele Achterhoek, en ook uit Beltrum. Zij repeteren elke donderdagmiddag in Het Spieker in Eibergen o.l.v. dirigent Willem Loff. Het orkest bestaat 30 jaar en geeft optredens in o.a. verzorgingshuizen, maar zeker ook op andere plekken zijn ze een graag gehoorde muzikale gast. Zo waren er de laatste maanden optredens in Aalten (Aaltens feest) Beusichem (festival). Op zondagmiddag 6 november j.l. organiseerde het orkest samen met De Berkelzangers een jubileumconcert “Met mekare”

Kerst
Op donderdagmiddag 15 december wordt in er in Dacapo een kerst repertoire gespeeld. Het orkest speelt dan een mix van nederlandse en buitenlandse kerstliederen. Vanzelfsprekend worden er ook bekende kerstliederen gespeeld die meegezongen kunnen worden. Wij zorgen er voor dat er teksten aanwezig zijn om het geheugen een beetje te helpen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven