Succesvol cross Eventing bij De Molenruiters Rekken


REKKEN – De deelnemers waren enthousiast en tevreden. Het was dan ook een mooie eventing wedstrijd die De Molenruiters uit Rekken afgelopen weekend hadden georganiseerd. Zaterdag was een officiële wedstrijd. Zondag kon er geoefend worden en werd de onderlinge wedstrijd voor de eigen leden verreden. De parcoursbouwers Dirk-Jan Mosselman en Harm Rexwinkel hadden ook dit jaar een prachtige cross neergezet die uitdagend maar eerlijk was. Samen met de aankleedcommissie en alle vrijwilligers werd het een zeer succesvolle wedstrijd.

Uitslagen
Zaterdag heeft B paarden met Dressuur Mayke Leusink een 3de prijs gewonnen met Kinkie. Sanne Suijthof werd 4de met Just in Time.
Zondag waren de volgende prijswinnaars in de dressuur: Pony’s klasse M en Z in handicap: 1ste prijs Merlijn Geverink met Macho 228 punten (Molenruitertroffee); Paarden klasse M en Z in Handicap: 1ste prijs Karin van de Waarde met Sensi 60,333 % (Molenruitertroffee); Pony’s klasse L1 en L2 in handicap: 1ste prijs Mayke Leusink met Zoï 192 punten (Molenruitertroffee); Paarden klasse L1 en L2 in handicap: 1ste prijs Carina Rijgwart met Zip 201 punten (Molenruitertroffee); 2de prijs Anke Wisselink met Uppo 195 punten; Pony’s klasse B: 1ste prijs Kim Rijgwart met Sprinter 194,5 punten; Paarden klasse B: 1ste prijs Dorinne Vredenberg met Olaf 195,5 punten.

Uitslagen Eventing totaal
40 cm pony’s: 1ste prijs Kim Rijgwart met Sprinter; 60 cm pony’s: 1ste prijs Maartje Scharenborg met Rosie Owens: 80 cm pony’s: Mayke Leusink met Zoï; 60 cm paarden: 1ste prijs Filip de Graaf met Unet; 2de prijs Annemarie Kroekenstoel met Gratis; 80 cm paarden: 1ste prijs Carina Rijgwart met Zip.

Foto: Appie Bosch

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven