Toepasselijke muziek en kerstverhaal bij de Olde Mölle

NEEDE – De Zonnebloem afdeling Neede houdt op zaterdag 17 december een kerstmiddag bij C.R. de Olde Mölle. Deze middag treden de dames van AmaZing uit Ruurlo op voor de Zonnebloem-gasten. Die krijgen een sfeervolle kerstmiddag met toepasselijke muziek en een kerstverhaal voorgeschoteld.

Geheel verzorgd
Aanvang van de middag is om 14.00 uur; de zaal is open vanaf 13.30 uur. De middag wordt afgesloten tegen 16.30 uur. De gasten van de Zonnebloem worden persoonlijk door de vrijwilligers benaderd. Daarnaast is het ook weer mogelijk voor mensen die geen gast zijn van de Zonnebloem deze middag te bezoeken. Kosten voor deze geheel verzorgde middag zijn 15 euro.

Opgave
Voor opgave (tot en met 7 december) en verdere informatie kan contact worden opgenomen met: Karry Hendriks, Hofmaat 94, tel. 0545-293588 of met Ine Wilbrink, Visschemorsdijk 20, tel. 06-12912130.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven