Zondag 13 november organiseert Tourclub Eibergen: KOUdIJS Landschapstocht


EIBERGEN – Op zondag 13 november organiseert Tourclub Eibergen de KOUdIJS Landschapstocht. De tocht wordt gesponsord door KOUdIJS ontwerp en montage uit Rekken. Wederom biedt de TCE ook een Gravel rit aan. Deze route is niet voorzien van de bekende pijlen. De route is alleen beschikbaar via GPX. Deze ontvangt u bij de voorinschrijving via deze link. 

Pijlen
De MTB routes zijn voorzien van de bekende oranje pijlen, die door onze vrijwilligers worden opgehangen. De afwisselende ritten voeren je door het mooie Achterhoekse- en Twentse landschap. Tourclub Eibergen heeft via S(up)port for Nature toestemming gekregen om op zondag 13 november deze tocht over de aangegeven route te houden: zowel de beheerder van ’t Lankheet, Natuurmonumenten als Staatsbosbeheer hebben hun fiat voor deze tocht gegeven. De tocht zal gedeeltelijk over particulier eigendom gaan, we willen de deelnemers dan ook verzoeken om deze tocht niet op te slaan om later na te fietsen. De organisatie heeft hiervoor eenmalig toestemming gekregen van de diverse landeigenaren.

De te fietsen afstanden voor de MTB zijn: 35 km en 55 km.
De route voor de gravelrit is 75 km.
Voor beide MTB tochten en voor de gravelrit is er 1 pauzeplek ingericht, waar je weer even op krachten kan komen.

Starten: Pickerhal Eibergen tussen 9.00 en 10.00
Kosten: €5,- en voor NTFU leden €4,-
NTFU leden kunnen met hun ledenpas gebruik maken van Scan en Go, overige deelnemers dienen een startkaart in te vullen. Voorinschrijving is mogelijk via fietssport.nl

Let op: deelnemers voor de gravelrit dienen zich vooraf in te schrijven via Fietssport.nl Zij ontvangen dan een link naar de GPX route.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven