Basketball toernooi voor basisschool leerlingen in Eibergen


EIBERGEN – De BC Picker Reds organiseert op woensdagmiddag 14 december a.s. vanaf 13:00u wederom het basketball toernooi voor de groepen 5, 6, 7 en 8 van de basisscholen in Eibergen en omgeving. De dag staat in het teken van ‘samen spelplezier’, maar is tegelijk ook het strijdtoneel om het Kampioenschap van Eibergen. De nadruk ligt op samenspel, maar natuurlijk willen de kinderen allemaal vooral graag winnen.

Categorieën
Er doen dit jaar 17 teams van alle Eibergse basisscholen mee met in totaal ca. 125 kinderen. Zij strijden om de titel in 3 categorieën, nl. Meisjes & Jongens gp. 5/6, Jongens & Mix gp. 7/8 en Jongens gp. 7/8. Rond 17:00u zullen de prijzen worden uitgereikt. De organisatie is heel gelukkig met de ondersteuning die wordt geleverd door de eigen leden, door leerlingen van het Assink Lyceum, en vanuit de Sport Federatie Berkelland.

Interesseren
BC Picker Reds wil met deze activiteit kinderen vanaf 8 jaar met de basketbalsport in aanraking brengen en wellicht voor een lidmaatschap bij de club interesseren. Tegelijk levert de BC Picker Reds hiermee een actieve bijdrage aan de noodzaak tot meer beweging bij de jeugd. Kinderen die belangstelling voor basketbal hebben kunnen per direct gedurende 3 maanden helemaal gratis deelnemen aan de trainingen van de club: iedere woensdag van 17:00 tot 18:30u in de Eibergse Pickerhal.

Foto: Archief uit 2016

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven