Berkellanders genieten van verlichte trekker kerstoptocht


BERKELLAND – Voll Gass bracht zaterdagavond haar jaarlijkse Kerstgroet in de donkere dagen voor Kerst met een grote optocht van verlichte trekkers. Er werd een route gereden langs onder andere verpleeg, -en verzorgingshuizen in de omgeving van Lochem en Berkelland. De tocht mocht ook dit jaar weer rekenen op vele positieve reacties. FreezeFrame maakte een foto en filmreportage van dit spektakel.


Deel dit artikel:

2 gedachten over “Berkellanders genieten van verlichte trekker kerstoptocht”

  1. zoveel respect voor deze jongens en meisjes die het toch al zo moeilijk hebben in deze tijden .mensen met een hart op de juiste plek .word ernog emotioneel van .kunnen een heleboel mensen een voorbeeld aannemen.super boeren

  2. Wij zijn zelf boer het doet ons zo heel erg goed dat er zoveel
    boeren het er voor over hadden om mee te doen. . Bedankt aan jullie allemaal

    Fijne feestdagen ook voor onze groep

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven