fotoreportage: Plus Borculo klaar voor opening

BORCULO – Op woensdag 14 december om 9:00 uur heropent Coop Borculo aan Lichtenhorst 7 in Borculo als PLUS Borculo. De vernieuwde supermarkt verbetert op verschillende vlakken: met een nog ruimer versassortiment, een pakketpunt en meer gemak. Thaira Garretsen nam al even een kijkje en maakte deze foto’s.


Sinds dinsdag 6 december is de winkel gesloten. Tot woensdag 14 december volgt een restyling: een kleine verbouwing die de winkel omtovert van oranje naar groen. Op 14 december heropent de winkel als PLUS. Supermarktmanager Julian van der Plas: “Omdat onze winkel in 2018 al helemaal verbouwd is, worden de stellingen nu duurzaam hergebruikt. De winkel komt er wél anders uit te zien. We krijgen een compleet nieuwe versafdelingen, zoals AGF en brood. En we voegen flink wat versassortiment en lokaal assortiment toe, dus de klant heeft straks genoeg te kiezen. Ook de kassa’s krijgen een nieuw uiterlijk. Er komt veel op ons af, maar we hebben een goed team; zij hebben er allemaal ontzettend veel zin in.”

Op de ruime groenteafdeling vinden klanten een zeer uitgebreid assortiment groenten en fruit. Julian van der Plas: “Fijn is dat PLUS qua prijslijn ook net iets voordeliger is dan Coop.” Verder krijgt de winkel een pakketpunt en zijn handscanners bij PLUS Borculo vanaf nu ook zonder klantenkaart te gebruiken. De winkel blijft voorzien van een bloemenafdeling en slijterij. Ook de ruime openingstijden die klanten gewend zijn, blijven hetzelfde.

Feestelijke opening
Op woensdag 14 december heet supermarkt Julian en zijn team iedereen van harte welkom tijdens de feestelijke opening. De eerste 200 klanten krijgen een taart cadeau en er zijn mooie prijzen te winnen bij de openingsloterij, waaronder een minuut gratis winkelen. Verder zijn er in de hele openingsweek diverse proeverijen in de winkel.

Van Coop naar PLUS
Sinds begin 2022 zijn Coop en PLUS gefuseerd. Een gevolg van de fusie is dat alle Coop supermarkten gefaseerd worden omgebouwd naar PLUS winkels. In drie jaar tijd veranderen ruim 300 winkels van kleur: Coop oranje wordt PLUS groen. In 2022 is het de beurt aan de eerste 70 winkels, waaronder PLUS Borculo.

Voor meer informatie: www.plus.nl/over-plus.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “fotoreportage: Plus Borculo klaar voor opening”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven