IJsbaantje in Neede vernield

NEEDE – Afgelopen zondag liet Brandweer Neede vol trots op zijn Facebook pagina weten dat ze het kleine ijsbaantje aan de Marktstraat in Neede vol lieten lopen zodat vooral de kleintjes in de loop van deze week heerlijk konden gaan schaatsen. “Leuk! Een super tof idee!” Zo reageerden veel mensen. Er waren ook een paar mensen sceptisch en wezen alweer met het waarschuwende en verwijtende vingertje naar de jeugd: ‘Die zullen het wel weer vernielen!’

Hoop doet leven
Ik hoopte zo hard dat deze mensen ongelijk zouden krijgen. Ik hoopte van ganser harte dat deze week een grote groep blije ouders om het ijsbaantje gezellig zouden staan kletsen terwijl het op het ijsbaantje krioelde van vrolijke kindjes die schaterlachend probeerden te schaatsen.

Dapper meisje
Niets blijkt minder waar, vandaag, de dag dat er eindelijk geschaatst had kunnen worden is het ijsbaantje volledig vernield. Terwijl ik aan kom lopen zie ik langzaam het tragische beeld waar één klein meisje dapper door de wakken en brokstukken heen probeert te schaatsen.  Dikke duim voor het kleine meisje en haar volhardendheid.

Schande voor de etters die dit hebben gedaan. Ga je schamen!

Door Stefanie Kruizinga

Deel dit artikel:

3 gedachten over “IJsbaantje in Neede vernield”

  1. Schandalig dat dit gebeurd
    Kunnen ze schaatsen wordt het hardhandig vernield
    Zoek daders die dit gedaan hebben en geef ze een boete

  2. Kansloos… kansloos van deze vandalen maar óók kansloos van de gemeente/bedenker van deze “ijsbaan”… wat heeft het gekost en hoe vaak is er gebruik van gemaakt…?! Waarom moest de markt verplaatsen/Wat heeft het Vlearmoesplein wat deze plek niet heeft…?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven