Jeroen Kiepman langer bij FC Eibergen

EIBERGEN – FC Eibergen heeft het contract met hoofdtrainer Jeroen Kiepman met één seizoen verlengd. Dat maakte de club zondagavond bekend. Beide partijen zijn zeer content met elkaar. Kiepman werd aan het begin van dit seizoen als eindverantwoordelijke aangesteld als opvolger van de naar Borne vertrokken Arno Leppink. Voor de coronajaren was Victoria’28 uit Enschede de laatste club waar hij als hoofdtrainer actief was.

Moeilijk
“Na een moeilijk begin van de competitie valt er bij het team al wekenlang een duidelijk opgaande lijn – zowel in teamverband als bij de spelers individueel – te bespeuren”. Aldus de club. “Alle redenen voor de TC en voor Kiepman om er nog minimaal een seizoen bij aan te knopen”. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven