Kerstconcert Muziekvereniging Excelsior Eibergen begint half uur vroeger


EIBERGEN – Muziekvereniging Excelsior houdt op vrijdag 9 december een kerstconcert in de Oude Matheuskerk in Eibergen. Het concert begint een half uur vroeger dan gepland.

Programma
Onder leiding van dirigent Anne-Marie ten Heggeler zullen beide opleidingsorkesten gevarieerde muziek ten gehore brengen. Ons beginnersorkest (C-orkest) zal het publiek alvast in kerstsferen brengen met prachtige kerstmuziek, maar brengt daarnaast ook filmmuziek ten gehore uit de James Bond film ‘Spectre’. Het leerlingenorkest (B-orkest) brengt ook een aantal kerstnummers ten gehore en neemt het publiek mee naar de popmuziek van Lady Gaga, Luis Fonsi en Santana.

Eerder
Het concert begint om 18.30 uur (een half uur eerder dan gepland, vanwege de WK-wedstrijd van het Nederlands elftal) in de Oude Matheuskerk aan de Grotestraat 50 in Eibergen. Vanaf 18.00 uur kunnen bezoekers naar binnen. De toegang is gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven