Kerstpakketten voor de minima in Berkelland


BERKELLAND – Voor het 17e opeenvolgende jaar organiseert de Stichting Kerstactie Kerken Berkelland een kerstpakkettenactie voor de inwoners van Berkelland die het financieel niet breed hebben een hart onder de riem steken. Hiervoor werkt de stichting samen met Fijnder, de Voedselbank, de stichting Schuldhulp Op Maat en de VoorMekaarTeams in Berkelland. Dit jaar zijn er 488 levensmiddelenpakketten aangevraagd met een gezamenlijke waarde van bijna € 16.000,-. Alle pakketten worden geleverd door een supermarkt uit de gemeente Berkelland.

Giften
De Kerstactie is mogelijk dankzij giften van particulieren en bedrijven, bijdragen van diaconieën, collectes in kerken en speciale acties. Financiële bijdrages zijn welkom op IBAN NL24 RABO 0135 6533 47 t.n.v. Kerstactie Kerken Berkelland.

Meer info: www.kerstactieberkelland.nl

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Kerstpakketten voor de minima in Berkelland”

  1. Ik vraag mij ook wel eens af hoeveel mensen er nu het handje op moeten houden door verkeerde keuzes in het verleden. Wel op vakantie ipv sparen, dure huisdieren, roken, diverse abonnementen,bewust alleenstaandemoeder,.etcetera . Ik zie bijna niemand meer die geen ebike heeft en zo kan ik wel doorgaan. Het spijt mij voor de mensen die echt niet kunnen werken of er niets aan kunnen doen.

  2. Ik vraag mij af waarom er altijd mensen zijn die negatieve gedachten hebben bij een goed bedoelde actie.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven