Koffie, een praatje, gezelligheid: kom naar de inloopmomenten en initiatieven in Ruurlo


RUURLO – Koffiedrinken met dorpsgenoten of nieuwe buurtgenoten ontmoeten. Onder de mensen zijn doet je goed! In Berkelland zijn veel wekelijkse inloopmomenten en initiatieven. Voor een kopje koffie, een praatje of een plek waar je je verhaal kwijt kunt. Ontdek welke inloop bij jou past en kom langs. Je bent van harte welkom! Deze keer: de inloopmomenten en initiatieven in Ruurlo.

Bibliotheek
Naast het lenen van boeken organiseert de Bibliotheek Oost-Achterhoek tal van activiteiten. Bijvoorbeeld Boekjes en Babbels, een voorleesuurtje voor baby’s/peuters en hun ouders. Boekjes en Babbels is vaak op de woensdag van 10.30 tot 11.30 uur. Kijk voor de actuele data op oostachterhoek.op-shop.nl

t Dorpshuis
In de bibliotheek is op de dinsdag en de vrijdag van 10.00 en 12.00 uur ook ’t Dorpshuis Ruurlo geopend. Doel is elkaar te ontmoeten, nieuwe contacten op te doen en meer samenhang en verbondenheid te creëren. Drink een kopje koffie, doe samen een spelletje, lees de krant, doe mee op een vrijdag met de handwerkochtend of wandel mee met 1 van de wandelingen.

Creatieve inloop
Wilt u elkaar ontmoeten en samen een tegelijk een creatieve/kunstzinnige activiteit ondernemen? Misschien is dan de inloop van de KunstKring Ruurlo 4U iets voor u. Elke week is er in het Kulturhus een kunstdocent die een laagdrempelige creatieve opdracht begeleidt. In het nieuwe jaar worden de nieuwe data bekend gemaakt via de website www.kunstkringruurlo.nl. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven