Kuiertocht van de Midwinterhoorngroep Eibergen


EIBERGEN – Op 18 december organiseert de Midwinterhoorngroep Eibergen, weer haar jaarlijkse kuiertocht. De groep is er weer in geslaagd om een fraai rondje te creëren. Zoals altijd staat het elkaar ontmoeten en de gezelligheid hoog in het vaandel. Onderweg kunt u genieten van bijna 40 Midwinterhoorn blazers. Naast de Eibergse Midwinterhoornblazers wordt er ook altijd samengewerkt met andere groepen uit Berkelland en daar buiten.

Prijzen
De Midwinterhoorngroep Eibergen is onlangs terug gekeerd uit Ciechanowiec in Polen en hebben daar de 1e 2e en 3e prijs behaald met het Midwinterhoornblazen. U zult de 8 blazers die mee geweest zijn naar Polen vast herkennen aan de Poolse button die zij meegekregen hebben en op de das hebben gespeld. U kunt ze natuurlijk altijd vragen naar de belevenissen.

Entree
De entree is 2 euro per persoon , lagere schoolkinderen zijn gratis, mits zij niet 4 x zijn blijven zitten. De start is bij het openluchttheater in Eibergen tussen 11 en 14.00 uur en de kuierroute is ongeveer 7 km. De winkels in het centrum van Eibergen zijn open, dus na de wandeling kunt u gerust nog even gaan shoppen in het mooie Eibergen. De wandeling komt ook langs de prachtige kruidentuin, die voor deze gelegenheid open is. Hier is ook een gezellig rustpunt.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Kuiertocht van de Midwinterhoorngroep Eibergen”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven