Meisje (17) uit Neede altijd nog vermist


NEEDE – De politie Berkelland heeft gisteravond rond 19.30 uur een burgernetmelding uit gedaan omtrent de vermissing van een 17 jarig meisje uit Neede. Rond 22.00 uur werd de burgernetactie afgesloten, maar niet met het gewenste resultaat. De politie laat vanmorgen weten dat het meisje nog altijd niet terecht is. “Wij blijven zoeken, mocht iemand haar zien bel dan met 0900-8844”.

Signalement
Het signalement van het meisje: 1.65 lang, slank, donker halflang haar. Ze draagt een paarse trui met capuchon, een blauwwit gestreepte broek en mogelijk loopt zij slechts op sokken. Een van de volgers van Nieuws uit Berkelland liet gisteren op social media weten het meisje in de middag te hebben zien lopen. “Liep vanmiddag omstreeks 14.00 uur op de Diepenheimseweg richting Lochuizen”. Dit is reeds ook aan de politie doorgegeven. 

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Meisje (17) uit Neede altijd nog vermist”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven