Prima turn resultaten voor Daphne en Rosaly Kolthof uit Neede


NEEDE – Zaterdag hadden Daphne en Rosaly Kolthof uit Neede hun tweede plaatsingswedstrijd in Waalwijk. Zij komen beiden uit voor Ypsilon Doetinchem senior supplement C. Het team heeft prima geturnd, waarbij Daphne het tweede cijfer voor sprong behaalde. Dit resulteerde in een mooie bronzen medaille.

Zondag hadden Daphne en Rosaly hun tweede individuele wedstrijd senior C in Waalwijk. Daphne behaalde een mooie eerste plaats op sprong en een tweede plaats op brug. De balk ging iets minder, doordat ze twee vallen maakte en hierdoor kreeg ze een lage score. Toch werd ze zesde van de vierentwintig deelnemers. Rosaly begon haar oefening op vloer, maar kon haar wedstrijd niet vervolgen in verband met een blessure die ze al lange tijd heeft. De volgende wedstrijden zijn in Duiven.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven