Speciale Mensenrechtenvlag wappert vandaag bij gemeentehuis


BERKELLAND – Vandaag is de Internationale Dag van de Rechten van de Mens. Bij het gemeentehuis van Berkelland in Borculo wappert de speciale Mensenrechtenvlag die symbool staat voor gelijkwaardigheid van ieder mens op aarde. “De vlag benadrukt het positieve en waar we naartoe willen met de wereld. Het is nu niet helemaal goed te zien, maar de kleuren van de vlag zijn groen voor de aarde, geel voor de zon en blauw voor de lucht. Ook is een DNA-wokkel te zien”. Zo laat de gemeente zaterdagmorgen weten.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Speciale Mensenrechtenvlag wappert vandaag bij gemeentehuis”

  1. Waarom alleen vandaag ?. Zou heel goed zijn de vlag te laten hangen bij elk gemeentehuis. Als een “deken” over de heel Nederland !!. Uiteindelijk over de hele wereld..

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven