Vernielingen aan bushokje in Neede

NEEDE – In de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 december zijn er opnieuw vernielingen gepleegd op het busstation in Neede. Een van de bushokjes aldaar is volledig vernield. Weet jij wie hier voor verantwoordelijk is of heb jij informatie over de vernieling? Bel dan met de politie via 0900-8844.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Vernielingen aan bushokje in Neede”

  1. Gedaan door deelnemers van de momenteel Neede teisterende jeugdbende onder leiding van T.V . en L.H, er circuleert een filmpje waarop ene Hendrik een vuurwerkbom afsteekt met de schade als gevolg. Deze jeugdbende mishandeld kinderen, plegen diefstallen , vernielingen, bedreigingen en de politie komt niet verder dan “stevige gesprekjes”bah

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven