Bij KB Hair & Beauty in Neede nog tot 10 februari openingsactie

NEEDE – Sinds januari 2023 is Neede een prachtige nieuwe haar en beauty salon rijker. Nu heeft ze om dat te vieren een leuke openingsactie bedacht: Je kan je tot 10 februari voor 15 euro laten knippen & drogen.

Talent
Op haar jonge leeftijd kan je Kristel stiekem toch al een oude rot in het vak noemen. Zo begon ze namelijk al op haar 15de als zaterdaghulp in een kapperssalon. Na een half jaar besloot ze de stoute schoenen aan te trekken en te vragen of de eigenaresse haar wilde leren knippen. Haar vader mocht als eerste in de stoel plaatsnemen. En al snel volgenden meer mensen. Op haar 16de begon ze officieel met haar opleiding. Haar talent bleef niet onopgemerkt en al snel kwam vanuit het kappersbedrijf de vraag of ze interesse had om zich aan te sluiten bij het vaktechnische team. Vanuit dit team mocht ze trainingen gaan verzorgen bij andere kapsalons en verzorgde ze het haar bij modellen die meededen aan (kapper)shows. Al op haar 19de was ze allround kapster en op haar 23ste was ze leidinggevende in verschillende salons.

Afspraak maken

Wil jij een afspraak inplannen? Dat kan!

Je kan bellen naar: 0633239415

Of via de Facebookpainga zelf een afspraak inplannen – KB Hair & Beauty

Ben je nieuwsgierig en wil je meer zien?

Dan kan je Kristel ook volgen op instagram: kristerbomer

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven