Jubilarissen RGV Ruurlo gehuldigd


RUURLO –  Op dinsdagavond 24 januari, tijdens de algemene ledenvergadering, hebben we onze jubilarissen in het zonnetje gezet. Zij kregen een mooie bos bloemen en een speldje van de KNGU voor het 50 en 25 jarig jubileum. Stien Meutstege is 50 jaar lid en Gerda Vrugteveen en Ria Schippers (niet op de foto) zijn 25 jaar lid. Dames gefeliciteerd met dit jubileum en hopelijk komen er nog vele jaren bij!

 

Ruurlose Gymnastiek Vereniging (RGV) biedt meer dan alleen gymnastiek
De Ruurlose Gymnastiek Vereniging heeft in Ruurlo een lange historie en bestaat al meer dan 95 jaar. In de loop der jaren is er veel veranderd maar samen plezier maken en sportief bezig zijn, zijn altijd nog de belangrijkste pijlers binnen de vereniging. Voor bijna iedereen is er wel een discipline die je ligt.

Voor jong en oud
Of je nu 60plus bent of pas 3 jaar oud, voor iedere leeftijd is er een programma bij de RGV. Van Ouder & Kind gym tot bodyfit, senioren gymnastiek en alles wat er tussen in zit. Ken jij de Trendweken al? Hier doe je op je eigen tempo mee met een gezellig groep dames en heren in de vorm van een circuittraining en diverse balspellen. Daarnaast hebben we trampolinespringen, acrogym en bij voldoende deelname starten we binnenkort weer met Freerunning. Nieuwsgierig geworden? Meld je dan nu aan via rgv-ruurlo.nl als proeflid of kom gewoon een keer kijken! De eerste 3 keer mag je gratis meedoen!

Op de foto links Stien Meutstege, rechts Gerda Vrugteveen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven