Klootschietvereniging ’t Broek uit Ruurlo doet goed mee


BERKELLAND –  Zwolle bleek tijdens de vierde wedstrijd te sterk voor koploper Beuningen. De voorsprong was maar 1 schot op Beuningen maar genoeg om de koppositie vanaf nu samen te delen. De Achterhoekse klootschieters deden zo wie zo goed mee. Ook ’t Broek wist een goed resultaat neer te zetten. De verschillen waren gering op het ruim 5,5 km lange parcours in Beuningen. Het verschil tussen de eerste plaats en de 9e plaats was slechts 6 schoten.

’t Broek mocht als derde weg en begon goed. Gelijk werd een schot voorsprong gepakt op tegenstander Ons Streven uit Tilligte. Halverwege de wedstrijd kwam Ons Streven een paar keer met zeer lange schoten aan bij kruisingen waardoor de achterstand werd omgebogen in een kleine voorsprong. Ons Streven kwam met 59 schoten aan de finish terwijl ’t Broek met 60 schoten binnen was. Daarmee werden de mannen uit Ruurlo 6e en behaalde Ons Streven de 5e plaats. Titelkandidaat Beuningen kwam met een score van 56 schoten binnen. 1 schot achter op winnaar Mander en Zwolle dat tweede werd ook met 56 schoten maar iets minder meters. Nooitgedacht werd 4e met 57 schoten. Er waren 3 teams die met 61 schoten binnen kwamen. Dit waren Lattrop Brecklenkamp, het 2e team van Beuningen en het team van Vooruitzicht. Goed voor de plaatsen 7, 8 en 9.

Koplopers zijn nu Beuningen en Zwolle met ieder 34 punten. Mander volgt met 33 punten. Ons Streven en Nooitgedacht volgen met 30 resp. 25 punten op plaats 4 en 5. ’t Broek neemt met de score van dit weekend met 19 punten de 6e plaats in het tussenklassement in. Vooruitzicht en Lattrop Brecklenkamp hebben ieder 15 punten en staan gedeeld 7e. Beuningen 2 sluit voorlopig de rij met 11 punten.
De volgende Landelijke Straatwedstrijd is 12 februari. Deze zal plaatsvinden in afdeling TKC bij Lattrop Brecklenkamp.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven