Lubron Berkelland Open Darttoernooi in Sporthal ‘t Rikkenhage Ruurlo

RUURLO – Het Lubron Berkelland Open Darttoernooi 2023 georganiseerd door Stichting Berkelland Open Darts vindt plaats op zaterdag op 28 en zondag 29 januari.

Sporthal
Speellocatie voor het toernooi is sporthal ‘t Rikkenhage aan de Fürstenauerstraat 1 in Ruurlo. Zaterdag 28 januari vindt het koppeltoernooi plaats en zondag 29 januari het singletoernooi. Het inschrijfgeld bedraagt voor het koppeltoernooi 15 euro per koppel en voor het singletoernooi 10 euro per persoon.

Jeugd en vrouwen
Bij voldoende deelname is er ook jeugd- en vrouwenpoule. Het inschrijfgeld is tevens het prijzengeld. Inschrijven voor deelname aan het toernooi kan op beide dagen aan de zaal vanaf 11.30 tot 12.30 uur. Beide toernooidagen beginnen om 13.00 uur. Voor meer info: tel. 06-10668722.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven