Prachtige finale bij Nieuwjaarsvolleybaltoernooi

BORCULO – Het zaterdag 7 januari in sporthal ’t Timpke gehouden recreatieve mixed Kerkemeijer Nieuwjaarsvolleybaltoernooi kreeg de finale die het verdiende. Het gehele toernooi werd er goed gevolleybald, waren er vele spannende, gelijk opgaande wedstrijden, maar was er ook veel plezier en sportiviteit. Door het in grote getale aanwezige publiek werden de teams luid aangemoedigd, waardoor er ook een prachtige sfeer was in de sporthal.

Zestien teams
In deze 33e editie, met helaas maar 16 teams in 2 poules van 8, speelden alle teams 8 wedstrijden van 2 sets in 20 minuten, 7 in de poule en daarna nog de wedstrijd voor plaats 1 t/m 16. In de poules was het al spannend. In de wedstrijd om plaats 3 en 4 won Blauw Bloed van Maxies 2. In de finale speelde het team van Morsmanshof tegen de Hessenstraat Angels. Na een heel spannende, mooie wedstrijd met goed spel werd team Morsmanshof met 14-13 en 14-11 de terechte kampioen.

Beloond
Bij de afsluiting werd de eindstand bekend gemaakt en werden alle teams voor hun inzet beloond met een zak heerlijke oliebollen van kledingsponsor Bakker Jos. De organisatie van Kerkemeijer Gemini was heel tevreden met het verloop van het toernooi. Hopelijk zal zaterdag 6 januari 2024 de 34e editie van dit toernooi worden gespeeld met dan wel meer deelname.