Schietvereniging Diabolo organiseert Bedrijfs-schiettoernooi in Borculo


BORCULO – Op 10, 11, 14, 15, 16 en 17 februari organiseert schietvereniging Diabolo uit Borculo weer het jaarlijkse bedrijfs-schiettoernooi. “Wij nodigen alle bedrijven uit om mee te doen aan dit evenement voor een gezellig en sportief avondje uit met jouw collega’s”. Zegt Rosanne Brandenbarg. “Liever met je vrienden, familie, vereniging of buurt? Geef je dan op voor de vriendenklasse”.

Opgeven
Je kunt je opgeven met een team van 4 personen. Je komt met je team 1 keer schieten. In de kantine kan gezellig wat gedronken en gegeten worden, wanneer er plek is op de schietbaan kun je gaan schieten. Er worden 15 wedstrijdkaarten verschoten die mee tellen voor het eindresultaat, tevens krijgt iedereen een extra schietkaart voor proefschoten. Er staat begeleiding op de baan, dus heb je nog nooit geschoten? Dan krijg je alle hulp en uitleg om een topscore neer te zetten!

Scherm
Op een groot scherm in de kantine zijn de scores meteen na het inleveren van de geschoten kaarten te bekijken. Neem een kijkje of jullie in de prijzen gaan vallen en drink nog wat gezellig na! Wil je deelnemen of meer informatie? Mail dan naar [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven